In ons eigen magazine MNGMT VISIE! treft u nieuws aan over Berg & Partners, maar ook handreikingen om uw eigen organisatie verder te optimaliseren. Laat u inspireren door de boeiende interviews met hoogleraren, klanten en relaties.

We leven in een boeiende tijd. Dat deze nieuwe werkelijkheid impact heeft op hoe organisaties moeten worden geleid en te worden ingericht is natuurlijk een no-brainer. Organisaties zullen zichzelf continu opnieuw moeten uitvinden, zichzelf moeten herijken. Veel organisaties worden nog te traditioneel geleid. We constateren dat er nog veel werk te verzetten is om organisaties aan te passen aan de, telkens weer veranderende, nieuwe realiteit. Meer collectieve ambitie, minder regels en procedures. Het vergroten van verandervermogen en zelfsturing zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Maar daarvoor zult u eerst moeten vertragen binnen uw organisatie om daarna weer te kunnen versnellen.

De collectieve ambitie van Berg & Partners is organisaties, hun management en medewerkers te ondersteunen als zij willen vertragen, om hen met een heldere en onderscheidende visie te faciliteren in hun ontwikkeling en groei. Organisaties in te richten zodat talenten tot hun recht kunnen komen. Vol passie en met de focus op blijvend resultaat.

Ik hoop dat u tijd heeft om even te vertragen om daarna weer te kunnen versnellen!

Veel leesplezier!

U kunt hier ons Magazine downloaden

 

We kunnen ons magazine ook kosteloos als hardcopy naar u opsturen. Stuurt u dan een e-mail naar info@bergenpartners.nl met uw adresgegevens. Ons secretariaat zal het magazine dan naar u opsturen.